A te eredményed:

Kommunikációs gát: félelem a reflektorfénytől

Elmondok egy titkot: ahhoz, hogy valami beáramoljon, először kifelé kell áramoltatni. Ez mindenre igaz: az ügyfélszerzésben, pénzszerzésben, a párkapcsolatra, és a világon mindenre, ahol szeretnél elérni valamit.


Ha lecsökkented akár a kiáramlás, akár a beáramlás mennyiségét, le fog csökkenni az eredmény is. És a kommunikáció nem más, mint folyamatos be- és kiáramlás. Ha nem szeretsz emberekkel beszélni, ha kényelmetlen számodra érvényesíteni az akaratod, ha ódzkodsz például a közösségi médiától, vagy attól, hogy túl sokan lássanak vagy halljanak, megakadályozod magad a bőség elérésében AZONNAL!  Ez az egész világ úgy épül fel, hogy aki tud és mer kommunikálni, az gyorsabban jut előre! Igaz, néha bajba is kerül az, akinek nagy a szája, de sajnos nincs más út! Kommunikálj!


Ahogy Woody Allen is mondta: az életben a siker 80%-a azon múlik, hogy jelen vagy. Sok mindent megtanulhatsz és tehetsz a bőség elérése érdekében, de a szabad és intenzív kommunikáció elengedhetetlen hozzá.


Ne fogd vissza magad a kommunikáció terén (sem)! Ha kényelmetlen számodra, végezz tanfolyamot vagy tréninget, és gyakorold, hogy minél többet és minél jobban legyél képes kommunikálni. A reflektorfény nem egy elítélni való dolog, szokj hozzá, hogy figyelnek rád!

Hogyan tovább?

Hát, olvashatsz személyiségfejlesztő könyveket, amik elmondják, mit kell érezned, de nem adnak gyakorlati megoldásokat arra, hogy pontosan mit is tegyél, hogy elindulj a bőség felé.


Vagy mantrázhatsz, vizualizálhatsz, kopogtathatod a homlokod, esetleg telerakhatod a lakásod kristályokkal... 


VAGY megtanulod, mi az a 12 eszköz, amivel ténylegesen képes vagy elérni a bőséget.


Nem kell tökéletesnek lenned, napi öt órát meditálnod, vagy északkelet felé ülni a telihold alatt ahhoz, hogy terjeszkedésnek induljon az életed vagy a vállalkozásod.


Praktikus, működő eszközökre van szükséged, amiket átültethetsz a mindennapi életedbe. Azoknak az adatoknak a megértésére van szükséged, amik elkerülhetetlenül elhozzák a bőséget bárki életében, aki tényleg akarja.


Aztán már csak csinálni kell. 


Ha eleged van az egyhelyben topogásból, a hullámvasutazásból, vagy abból, hogy nem tudsz áttörni egy bizonyos szintet, akkor nagyon, nagyon jó hírem van számodra.


Kattints ide, és nézd meg, mi az >>