A te eredményed:

Szűkös gondolkodásmód

A szűkösségben való gondolkodás gyakori akadálya a bőség elérésének. Erre lettünk nevelve, ezt látjuk magunk körül, és szinte automatikusan így állunk az élet problémáihoz, döntéseihez. 

Ahányszor azon kapod magad, hogy azt gondolod: "ezt nem engedhetem meg magamnak", "erre nincs megoldás", "talán ha innen elveszek egy kis pénzt, és oda átcsoportosítom", vagy "nincs elég (időm - pénzem - energiám - helyettesítsd be a kedvenced)", szűkösségben gondolkodsz.

Ez pont az ellentéte annak, ami ahhoz kell, hogy elérd a bőséget az életed bármely területén! Tudatosan át kell állni egy pozitív szemléletre: vedd észre a lehetőségeket és a megoldásokat! Ha TUDOD, hogy nincs megoldás, hidd el, 100%, hogy nem fogod észrevenni a megoldást, még akkor sem, amikor az mindenkinek nyilvánvaló. 


Tanuld meg megváltoztatni a hozzáállásodat. Vedd észre, amikor szűkösségben gondolkodsz, és gyorsan gondold meg magad. Igazából minden fejben dől el, használd a gondolataidat az előnyödre! Ha elkezdesz erre odafigyelni, már nagyot haladtál a bőség felé.

Hogyan tovább?

Hát, olvashatsz személyiségfejlesztő könyveket, amik elmondják, mit kell érezned, de nem adnak gyakorlati megoldásokat arra, hogy pontosan mit is tegyél, hogy elindulj a bőség felé.


Vagy mantrázhatsz, vizualizálhatsz, kopogtathatod a homlokod, esetleg telerakhatod a lakásod kristályokkal... 


VAGY megtanulod, mi az a 12 eszköz, amivel ténylegesen képes vagy elérni a bőséget.


Nem kell tökéletesnek lenned, napi öt órát meditálnod, vagy északkelet felé ülni a telihold alatt ahhoz, hogy terjeszkedésnek induljon az életed vagy a vállalkozásod.


Praktikus, működő eszközökre van szükséged, amiket átültethetsz a mindennapi életedbe. Azoknak az adatoknak a megértésére van szükséged, amik elkerülhetetlenül elhozzák a bőséget bárki életében, aki tényleg akarja.


Aztán már csak csinálni kell. 


Ha eleged van az egyhelyben topogásból, a hullámvasutazásból, vagy abból, hogy nem tudsz áttörni egy bizonyos szintet, akkor nagyon, nagyon jó hírem van számodra.


Kattints ide, és nézd meg, mi az >>