A te eredményed:

Hazugságok és negatív környezet

A környezeted gyerekkorodtól kezdve befolyásolja, hogy hogyan gondolkodsz a bőségről. Az olyan tanácsok, miszerint "maradj a realitás talaján", "nem szeretném, hogy csalódj, jól gondold végig, biztosan menni fog-e ez neked", vagy "nem a fán terem a pénz", és a klasszikus "edd meg, ami a tányárodon van, máshol éheznek", és még millió logikusnak tűnő információ beveszi magát az életedbe, és befolyásolja a döntéseidet.


A legrosszabb mind közül, amikor a közvetlen környezeted igyekszik lehúzni téged oda, ahol ők mernek élni. Nem feltétlenül rosszindulat ez, de egy biztos: hatással van rád, és elbizonytalanít a világmegváltó terveidben.


Vedd körül magad sikeres emberekkel, akik bátorítanak, és akik úgy gondolkoznak, ahogy te. A többieknek pedig hallgasd meg a tanácsát, aztán egyből felejtsd is el, és inkább tegyél úgy, ahogy te látod jónak.


Mindig is vezérelvem volt, hogy csak olyan embertől tanulok egy témában, aki maga is eredményes azon a területen. Az pszichológus, aki maga ötször vált el, nem tudja nekem elmagyarázni, hogy mi a jó házasság titka. Egy olyan emer, aki sosem vállalkozott, nem tudja bebizonyítani nekem, hogy a vállalkozás kemény és lehetetlen feladat. Tanulj folyamatosan, de csak olyanoktól, akik maguk is tényleg megcsinálták azt, amiről beszélnek!

 

Hogyan tovább?

Hát, olvashatsz személyiségfejlesztő könyveket, amik elmondják, mit kell érezned, de nem adnak gyakorlati megoldásokat arra, hogy pontosan mit is tegyél, hogy elindulj a bőség felé.


Vagy mantrázhatsz, vizualizálhatsz, kopogtathatod a homlokod, esetleg telerakhatod a lakásod kristályokkal... 


VAGY megtanulod, mi az a 12 eszköz, amivel ténylegesen képes vagy elérni a bőséget.


Nem kell tökéletesnek lenned, napi öt órát meditálnod, vagy északkelet felé ülni a telihold alatt ahhoz, hogy terjeszkedésnek induljon az életed vagy a vállalkozásod.


Praktikus, működő eszközökre van szükséged, amiket átültethetsz a mindennapi életedbe. Azoknak az adatoknak a megértésére van szükséged, amik elkerülhetetlenül elhozzák a bőséget bárki életében, aki tényleg akarja.


Aztán már csak csinálni kell. 


Ha eleged van az egyhelyben topogásból, a hullámvasutazásból, vagy abból, hogy nem tudsz áttörni egy bizonyos szintet, akkor nagyon, nagyon jó hírem van számodra.


Kattints ide, és nézd meg, mi az >>