A te eredményed:

A szükséges eszközök hiánya

Nehéz úgy bőséget elérni, hogy nem rendelkezel azzal a tudással, azokkal az eszközökkel, amik segítenek az anyagi gyarapodás és egy ideális élet megalkotásában.


A pénzügyi tervezés, a célok kitűzése és elérése, egy cég hatékony működtetése, a személyes kapcsolatok kezelése, vagy akár a kommunikáció is mind olyan területek, amiknek megvan a pontos technológiája. Ha ismered valaminek működését, ha pontosan tudod, mikor mit kell tenned egy bizonyos helyzetben, elkerülhetetlen, hogy folyamatosan egyre jobb legyen az életed, és sikereket érj el! 


Senki nem lett úgy sikeres, hogy egy nap arra ébredt, hogy hirtelen bőségben él. Sokan a saját hibáikból tanulnak, és fokozatosan kísérletezik ki, mi működik, és mi nem. Ez elég lassú folyamat, és menet közben könnyen elveszti az ember a lelkesedését és a kitartását. Ennél sokkal jobb, ha eleve jól csinálod, mert tudod, mit miért teszel.


Nézd meg, az életed vagy a munkád melyik területén érzed úgy, hogy "ugyanazokat a köröket futod", és nem változik semmi a jó irányba.

Aztán keress egy megbízható és hiteles forrást, ahonnan megtanulhatod a valódi, működőképes tudást arra a területre vonatkozóan. 


A kompetencia nagyban lerövidíti a sikerhez vezető utat.

Életem első paprikás csirékje igazi lehetetlen küldetés volt, és meg voltam róla győződve, hogy ezt nem lehet jól megcsinálni. Ma már más a helyzet. Ennek is megvan a maga recepte. Gyűjtsd be a szükséges “recepteket” a bőséghez! Hidd el, ezek a receptek is léteznek!

Hogyan tovább?

Hát, olvashatsz személyiségfejlesztő könyveket, amik elmondják, mit kell érezned, de nem adnak gyakorlati megoldásokat arra, hogy pontosan mit is tegyél, hogy elindulj a bőség felé.


Vagy mantrázhatsz, vizualizálhatsz, kopogtathatod a homlokod, esetleg telerakhatod a lakásod kristályokkal... 


VAGY megtanulod, mi az a 12 eszköz, amivel ténylegesen képes vagy elérni a bőséget.


Nem kell tökéletesnek lenned, napi öt órát meditálnod, vagy északkelet felé ülni a telihold alatt ahhoz, hogy terjeszkedésnek induljon az életed vagy a vállalkozásod.


Praktikus, működő eszközökre van szükséged, amiket átültethetsz a mindennapi életedbe. Azoknak az adatoknak a megértésére van szükséged, amik elkerülhetetlenül elhozzák a bőséget bárki életében, aki tényleg akarja.


Aztán már csak csinálni kell. 


Ha eleged van az egyhelyben topogásból, a hullámvasutazásból, vagy abból, hogy nem tudsz áttörni egy bizonyos szintet, akkor nagyon, nagyon jó hírem van számodra.


Kattints ide, és nézd meg, mi az >>